Ratsutila Cavalier
Ratsutila Cavalier

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaisia tiedotteitamme.

Ratsastuskoulu suljetaan 17.3.-12.4. väliseksi ajaksi hallituksen suosituksen mukaisesti.

Mietin asiaa pitkään ja päätös oli vaikea. Tartuntariski meidän tallilla on pieni, mutta se on silti olemassa. Haluan omalta osalta olla mukana suojelemassa kaikkien terveyttä, vaikka siitä koituukin erilaisia hankaluuksia monissa asioissa.

Hevoset saavat nyt lomailla ja keväällä lisäämme tunteja niin, että kaikki pääsevät korvaamaan nyt menetetyt tunnit. Tarpeen vaatiessa tunteja voidaan siirtää myös kesäkaudelle ja/tai kevätkautta voidaan jatkaa. 5- ja 10-kerran korttien käyttöaikaa pidennetään.

Toivon, että kaikki joilla on mahdollisuus, maksaisivat kausikortin vaikka emme nyt pysty tunteja tarjoamaan. Hevoset täytyy kuitenkin hoitaa ja ruokkia vaikka ne eivät nyt leipäänsä tienaakaan.

Ja jos joku tarvitsee turpaterapiaa ja haluaa tulla touhuamaan hevosten kanssa maasta käsin (talutus, harjaus, jumppa yms.) niin se onnistuu. Talli on suljettu, mutta ulkotilat ovat käytössä. Tästä kiinnostuneet olkaa suoraan yhteydessä Kaisaan, niin saatte tarkemmat ohjeet.

Pahoittelut tilanteesta ja pysykää terveinä!

 

 

Tietosuojalaki muuttuu!

Ratsutila Cavalier ylläpitää manuaalista asiakasrekisteriä, joka säilytetään lukitussa tilassa ja tietoja käsittelee vain rekisterin ylläpitäjä Kaisa Laaksonen. Asiakasrekisteriin on kerätty asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Tiedot on kerätty asiakassuhteen hoitamista varten ja niitä ei jaeta eteenpäin. Asiakkailla on oikeus nähdä tietonsa ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista, pyynnöt näistä osoitetaan Kaisa Laaksoselle.