Ratsutila Cavalier
Ratsutila Cavalier

Hinnastot

Ratsastustunnit

Hinnat 1.1.2023 alkaen MaRS ry:n jäsenet Muut
Irtotunti pienryhmässä (4 ratsastajaa)    50 e 50 e
Ratsastustunti kausikortilla pienryhmässä*    44 e 47 e
5 kerran kortti pienryhmässä (voimassa 6vko)    245 e 245 e
10 kerran kortti pienryhmässä (voimassa 12vko)       
Yksityistunti 45 min 95 e 95 e
2-3 hengen ryhmätunti 60 e 65 e
Maasto (vain tallin asiakkaille)    44 e 47 e

*) Kausikortin ja oma hevonen-paketin hinta lasketaan sen mukaan, kuinka monta viikkoa kaudessa on (tuntihinta x viikot).

Kausikortti ja oma hevonen-paketti myydään vain koko kaudeksi. Kauden tunnit maksetaan etukäteen erissä (eräpäivät ovat kausitiedotteessa) ja oma hevonen-paketti kuukauden 1. päivä. Jos ratsastaja joutuu peruuttamaan tuntinsa tai itsenäisen kerran, hän voi korvata sen jonain toisena päivänä viimeistään 8 viikon sisällä peruutuksesta saman kauden aikana. Peruutukset pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä, myöhemmin peruutettuja tunteja/itsenäisiä kertoja ei voi korvata. Tunteja/itsenäisiä kertoja voi korvata myös etukäteen: halutessaan ratsastaja voi lisäksi ratsastaa sisään enintään 5 tuntia, tunnit tasataan / ylimääräiset tunnit laskutetaan (hintaan 40 e/h) kauden lopussa. Jos ratsastaja peruuttaa korvattavan tunnin, sitä ei voi enää uudestaan myöhemmin korvata. Korvattavia tunteja/itsenäisiä kertoja ei voi siirtää kaudelta toiselle! Jos talli joutuu peruuttamaan tunnit esim. kelien takia, ratsastajat voivat käydä korvaamassa puuttuvan tunnin muilla tunneilla kauden aikana tai tarvittaessa järjestetään korvaava ratsastus- tai teoriatunti. Jos ratsastaja keskeyttää kausikortin tai oma hevonen-paketin kesken kauden, veloitetaan käytetyt tunnit ja itsenäiset kerrat irtotuntien /-kertojen hinnalla. Maksamalla kausikortin / oma hevonen -paketin hyväksyy niiden ehdot.

Jos ratsastaja tai ratsastajan perheenjäsen ostaa toisen kausikortin, on toisen kortin hinta 1e/h halvempi. Jos kausikorttilainen ottaa oman tuntinsa lisäksi irtotunnin, se on samanhintainen kuin kausikortin tunti.

Omalla hevosella tuntihinta on 5e halvempi.

Tarkemmat maksuohjeet löytyvät ajankohtaista-linkistä kohdasta kausitiedote.

Alaikäraja tunneille ja vuokraukseen on 7v, talutusratsastukseen ei ikärajaa.

Tuntiajat löytyvät kohdasta tuntikalenteri ja vapaat tuntiajat.

Talli on avoinna puoli tuntia ennen tuntien alkua ja suljetaan 30min päästä tuntien loppumisesta. Muina aikoina sovi tulostasi etukäteen Kaisan kanssa.

HUOM!
TUNNIT ON PERUUTETTAVA VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 16 MENNESSÄ!
PERUUTTAMATTOMAT TAI MYÖHÄSSÄ PERUUTETUT TUNNIT VELOITETAAN.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla tai soittamalla (jos ei vastata niin laitathan sähköpostia), peruutukset tekstiviestillä: Kaisa p. 050-5909203 tai ratsutila.cavalier@pp.inet.fi