Ratsutila Cavalier
Ratsutila Cavalier

Hinnastot

Ratsastustunnit

Hinnat 1.8.2021 alkaen MaRS ry:n jäsenet Muut
Irtotunti pienryhmässä (4 ratsastajaa)    43 e 43 e
Ratsastustunti kausikortilla pienryhmässä*    38 e 40 e
5 kerran kortti pienryhmässä (voimassa 6vko)    210 e 210 e
10 kerran kortti pienryhmässä (voimassa 12vko)    420 e 420 e
Yksityistunti 90 e 90 e
2-3 hengen ryhmätunti 45 e 50 e
Maasto (vain tallin asiakkaille)    38 e 40 e

*) Kausikortin ja oma hevonen-paketin hinta lasketaan sen mukaan, kuinka monta viikkoa kaudessa on (tuntihinta x viikot).

Kauden tunnit maksetaan etukäteen yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä ja oma hevonen-paketti kuukauden 1. päivä. Jos ratsastaja joutuu peruuttamaan tuntinsa, hän voi korvata tunnin jonain toisena päivänä saman kauden aikana, mielellään lähiviikkoina peruutuksesta. Tunteja voi korvata myös etukäteen: halutessaan ratsastaja voi lisäksi ratsastaa sisään enintään 5 tuntia, tunnit tasataan / ylimääräiset tunnit laskutetaan (hintaan 30 e/h) kauden lopussa. Jos ratsastaja peruuttaa korvattavan tunnin, sitä ei voi enää uudestaan myöhemmin korvata. Korvattavia tunteja ei voi siirtää kaudelta toiselle! Jos talli joutuu peruuttamaan tunnit esim. kelien takia, ratsastajat voivat käydä korvaamassa puuttuvan tunnin muilla tunneilla tai tarvittaessa järjestetään korvaava ratsastus- tai teoriatunti. Jos kausikortin tai oma hevonen-paketin keskeyttää kesken kauden, veloitetaan käytetyt tunnit ja itsenäiset kerrat irtotuntien /-kertojen hinnalla.

Jos ratsastaja tai ratsastajan perheenjäsen ostaa toisen kausikortin, on toisen kortin hinta 1e/h halvempi. Jos kausikorttilainen ottaa oman tuntinsa lisäksi irtotunnin, se on samanhintainen kuin kausikortin tunti.

Omalla hevosella tuntihinta on 5e halvempi.

Tarkemmat maksuohjeet löytyvät ajankohtaista-linkistä kohdasta kausitiedote.

Alaikäraja tunneille ja vuokraukseen on 7v, talutusratsastukseen ei ikärajaa.

Tuntiajat löytyvät ajankohtaista-linkistä kohdasta tuntikalenteri.

Talli on avoinna puoli tuntia ennen tuntien alkua ja suljetaan 30min päästä tuntien loppumisesta. Muina aikoina sovi tulostasi etukäteen Kaisan kanssa.

HUOM!
TUNNIT ON PERUUTETTAVA VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 16 MENNESSÄ!
PERUUTTAMATTOMAT TAI MYÖHÄSSÄ PERUUTETUT TUNNIT VELOITETAAN.

Tiedustelut ja varaukset soittamalla tai sähköpostilla, peruutukset mieluiten tekstiviestillä: Kaisa p. 050-5909203 tai ratsutila.cavalier@pp.inet.fi