Ratsutila Cavalier
Ratsutila Cavalier

Ratsastustunnit

Tunneilla ratsastetaan pääasiallisesti ryhmissä, joissa ratsastajia max. 4 ratsukkoa/ryhmä ja tunnit on jaettu tasoittain. Ikäraja tunneille ja vuokraukseen on 7 vuotta, talutusratsastukseen ei ole ikärajaa. Tallilla on myös mahdollisuus yksityistunteihin ja istuntatunteihin, niistä sovitaan erikseen.

Pienet ryhmät mahdollistavat yksilöllisen opetuksen. Tunneilla painotetaan erityisesti ratsastajan istuntaa unohtamatta kuitenkaan tehokasta ratsastusta. Ryhmät on jaettu niin, että ratsastajien taso ja tavoitteet on huomioitu. Näin jokaisen on mukava harrastaa!

Lisäksi panostamme siihen, että ratsastajat oppivat tuntemaan hevosen muutenkin kuin selästä. Tämän vuoksi ratsastajat hoitavat itse hevosensa, joten ratsastustuntiin on hyvä varata aikaa. Tallille kannattaa saapua n. 30 min ennen tuntia ja varata myös sama aika tunnin jälkeen, jotta hevonen tulee kunnolla hoidetuksi. Apua saa tarvittaessa, ja järjestämme myös ohjausta hevosen hoidossa sekä käsittelyssä.

Talli on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Tämän vuoksi kaikilla vakiotuntilaisilla tulee olla jonkun ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card.

Lisäksi tallilla käy muita valmentajia, heidän tunneilleen voi lainata tallilta hevosen. Hevosen lainaus muiden valmentajien tunneille maksaa 10 euroa. Valmentajista ja valmennuksista lisätietoja Kaisalta.

Tuntiajat löytyvät ajankohtaista-linkistä kohdasta tuntikalenteri.

Talli on avoinna puoli tuntia ennen tuntien alkua ja suljetaan 30min päästä tuntien loppumisesta. Muina aikoina sovi tulostasi etukäteen Kaisan kanssa.

HUOM!
TUNNIT ON PERUUTETTAVA VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 16 MENNESSÄ!
PERUUTTAMATTOMAT TAI MYÖHÄSSÄ PERUUTETUT TUNNIT VELOITETAAN.

Tiedustelut ja varaukset soittamalla (jos en vastaa puhelimeen voi laittaa sähköpostia), peruutukset mieluiten tekstiviestillä: Kaisa p. 050-5909203 tai ratsutila.cavalier@pp.inet.fi